Uppdatering December.

Fiberblåsningen är nu utförd för de fastigheter som anmält anslutning för detta. Svetsningen fibern pågår.
När man är ute på ”byn” så är det inte allt för sällan att det kommer fram folk och säger att de är så nöjda och glada att de nu har bra vatten! Det är roligt att höra!
Däremot så var det inte en helt smärtfri övergång när fibern skulle läggas över från Hyringa föreningen till Flo föreningen. Man kan nog sammanfatta det att det var några småsaker som uppenbarade sig att det inte var helt klara vid överkopplingstillfället. Några av dessa saker kunde föreningen gjort lite bättre men man har också lärt säg att det är inte lätt att jobba mot de stora leverantörerna inom datatrafik vid sådana här tillfällen. Vi får också tillägga att de områden som har varit påkopplade ett tag så har det upplevt att det varit bra driftsäkerhet på telefoni, TV, och data trafik!