Uppdatering 2017-10-17

Hej på er!
På mötet om fiber i Tengenegården den 16/10, så framkom det att visa medlemmar har missat att det går att koppla på sig på vatten och avlopp i området Tengene östra.
Vi ber er att ni kollar era mail (OBS inkl skräp posten om ni inte har det i den vanliga inkorgen!) Det är där ni får fakturor och viss information från föreningen. Information läggs i första hand ut på hemsidan. Räkna alltså inte med att någon kommer att ringa er/besöka er och delge er information. Det är därför av stor vikt att ni går in på hemsidan och uppdaterar era kontaktuppgifters om ni ändrar dem. (klicka på länken ”Ändra medlemsuppgifter”)
 
Wikstrands maskin kommer att ha målsättningen att fiberblåsningen kommer att vara färdig till årsskiftet i området. De kommer att kontakta er när detta är aktuellt i ert område.
Det är mycket viktigt att ni följer det som är överenskommet med dem så de har möjlighet att blåsa in fibern och vid nästa tillfälle komma och montera kundutrusning och svetsa fiberslangen.
Om det är så att ni inte är färdiga i tid eller att de inte kan komma in i ert fastighet vid bestämda tider så kan även era grannar drabbas, då ert område kan senareläggas pga detta. Om man inte har möjlighet att vara hemma vid dessa tillfällen så kanske ni kan ta hjälp av en granne som kan släppa in entreprenören.
Om ni har planerat att ansluta fiber nu, så försök att gräva in er fiberslang så fort som möjligt!