Uppdatering

Grävning börjar närma sig änden på etappen längs med 186:an. Men området som är kvar är lite åt det komplicerade hållet med sten, berg, skog och vägar som ska korsas.
Vi får hoppas att Marcus och CO har turen med sig!
Drift sättningen av ledningen mellan Jolevad fram till prästgården kommer fortfarande att dröja ett tag då det inte är riktigt klart med de skarvar som varit problem med.
Information om driftsättning läggs ut här på projektstatus så småning om.
Börja gärna kontakta de entreprenörer som ni har tänkt att använda er av (grävare, rör och el), så ni kan börja planera de arbeten som är på egen tomt. Detta dels för att det är högt tryck på dessa och att man inte ska behöva göra allt i panik när fiber blåsningen är på G.OBS OBS OBS! Det är rekommenderat att systemet blir driftsatt innan man gräver ner pumpbrunnen. Detta för att man ska kunna prova den mm i samband med installation. (Det görs speciella undantag ibland i denna rekommendation). Men få kontakt med entreprenörerna och kolla på förutsättningarna kan man ju alltid göra.
Håll utkik efter kallelse till årsmöte i föreningen! Planerat är att det ska ligga i slutet av Mars. Kom och lyssna på hur status är på de olika områdena och vilket kanon jobb styrelsen gör!
 

Etiketter: nyhet