klart för ingrävning!!

Hej alla fastighetsägare på "DREVENSTICKET".
 
Nu är det äntligen klart att koppla in. Provtryckning klar och vattenprovet klart. Pump, brunn och lite andra prylar finns ute på Tre Älgar på Svalebergs elektriska för avhämtning. Har du inte gjort klart med grävare, rörmockare och elektriker så kan du titta på hemsidan där  finns det alternativ. Du kan även höra med de som grävt in för att få lite åsikter om hur de personer eller firmor fungerat som dom har anlitat. Kanske det allra bästa. Konsoll till Vattenmätare kanske din rörmockare skaffar eller också finns det att köpa på Rör o Värme På svalebergs elektriska. När du har kopplat in vattten och avlopp eller ett av det så anmäler du det på hemsidan. Om du vill ha hjälp med det så kan du höra av dig till Anders Broberg så hjälper han dig. Länk: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfn0hdnbcS0yO1v7BiAo-MWD6f5R_3__gSdARW47EAHzPL33A/viewform
 
När det gäller fibern så återkommer vi när det är dags att blåsa in den. Gör klart den samtidigt som du gräver fram det övriga till huset så att fibergubbarna bara kan komma och blåsa in den förhoppningsvis innan sommaren. Andreas Theng kan du kolla med de på Drevenvägen så att deras mail gått fram, så att alla vet att det är klart, jag har för mig att någon hade problem med sin mail.
Lycka till med inkopplingen.