Hur ligger vi till.

Klart att koppla in sig på vatten och avlopp från Kvarnbacken till pumphuset i Jolevad.
Resten av medlemmarna öster om Nossan har idag fått framgrävt "slangarna" till tomtgräns. Provtryckning av sträckan från Jolevad under Nossan och upp till pumpstationen bakom Sven Vestlund kommer att ske i slutet av veckan. När ni får meddelande om detta är det klart även för er.
Grävningen fortsätter nu norrut mot bröderna Brolin med ett stick.
Vi kommer att gå under Tengenevägen vid Söderkvistes i slutet av veckan och gräva oss ner efter Planvägen för att gå bakom Claeses ladugård och vidare mot Emanuelssons och så småningom till Hagekroken och Mossen.
Den tredje sträckan blir till John och Anitas, Lars ner Storegårdsvägen, Olofmånsgården, Tingsgården, Tingstaden, Karlängen och till slut Färlebo.
När alla fått fram sina slangar till tomtgräns så kommer det att provtryckas från pumpstationen bakom Vestlunds. När ni får meddelande att detta är klart så är det klart att koppla in sig.
Tyvärr har vi stött på berg på 2 ställen vilket har hindrat oss lite. Lite beroende på vad det blir för vinter så får vi se  vilken tid det tar tills vi är klara med denna delen av etapp tre. Ni får hålla utkik och kolla lite själva med grävarna hur det går.
Fjärde delen av etapp tre kommer att starta när vi är klara ner till Färlebo. Då gräver vi söderut förbi Doris och Filip och mot Bollebacken i skogskanten för att sedan hitta en bra väg till Drevenvägen där stammen kommer att avslutas. Där kommer Trökörna att koppla på när det blir aktuellt för dom. Ifrån stammen kommer det att  bli stick ner till Ramshed, Skinta, Drevenvägen och förhoppnngsvis genom skogen från Drevenvägen till Bredmaden. 
Ett annat stick är det som går tillbaka till Tengene vilket är enda möjligheten att få med Pekåsebora. Det går från Thamstorp mot Nossan genom Agells marker för att sedan komma ut till Sandholms och vidare mot Pekåsen.
Svårt att beräkna tiden då berg och väder har stor betydelse för hur fort vi kan avancera. 

Etiketter: hur ligger vi till