Lägesuppdatering

Läget i etapp tre. 
Grävningen närmar sig nu Nossan från Kolsbogården. Därifrån kommer vår stam. De som ligger på ”fel sida om Nossan” och ligger norr om stammen kommer att kopplas på före oss på rätt sida. Till exempel fastigheterna vid Anders Jonzens. 
I nästa vecka kommer stammen att tryckas under Nossan mellan Sven Vestlunds och Anita o John Robertssons. (Före detta Lennart Johanssons). Stammen går därefter upp till vägen mellan Tengene o Grästorp, norr om Fredrik o Paulina. (Före detta Fredrik Skoglunds). Därifrån kommer en avstickare till bröderna Brolin. En avstickare går till Klas o Karin, Dahlström för att sedan gå till Hagekroken o Mossen mot Grästorp. Även Hultkvists, Doris och Särehag kommer att kopplas på i den här vevan. 
Därefter kommer stammen att fortsätta mot söder efter Tengenevägen. Till Söderkvists (Nya Ägare till Lundbergs gamla fastighet) och till Anita o John Robertsson. 
Därefter är det inte just nu detaljplanerat. Markägare kommer att kontaktas när vi detaljplanerar vidare. 
Finns det någon som har plats för våra behållare då dom behöver förvaras någonstans. De kommer snart och kommer att köras ut till fastigheterna så fort vi är framme och det är klart för inkoppling. Någon lada eller annat utrymme. Hör av er om ni har något tips så fort som möjligt till Kjell Andersson Bollebacken. 

Etiketter: lägesuppdatering