Informations uppdatering.

Under höst- och vintermånaderna har arbetsgruppen, framför att Roland Warén och Lars-Erik Johansson (etapp 7),  varit ute i sten och mark för att hitta lämpliga grävvägar. Deras förslag har skickats in till SKT (Skandinavisk KommunalTeknik) för projektering och vi fick tillbaka förslag för ca 1,5 vecka sedan, men med en del ändringar. Vad dessa ändringar innebär håller nu arbetsgruppen på att se över.
 
Vi håller också på att samla in både markavtal och anslutningsval, med fokus på Särestad Östra och Håle i nuläget.
 
Grävning av etapp 7.1, som är gemensam första etapp för område 7 och 8, är redo för att startas upp. Tyvärr har vinterns regniga väder ställt till det rejält och vi inte kunnat starta gräva som planerat. Så innan markförhållandet blir mycket bättre så står det just nu stilla på den fronten.

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter