Etapp 6.2 - Flakeberg Norra

För mer information kontakta:
Maria Andréasson
0763-40 60 37
Maria.andreasson@yahoo.com
Björn Hedbjörk
0736-909336
Bjorn_hedbjork@hotmail.com

Nyheter.

2021-10-14
2021-10-14

Hej, Flakebergare!
Statusen just nu är att grävningen är i full gång efter ett lite längre stopp i somras, då de inte kom under Hålevägen där det var tänkt. Trots motgångarna ligger de hyfsat enligt tidsplanen och befinner sig nära  bron över Göttorpsån. 
 
Saker att tänka på framöver:
 
Ni kommer bli informerade via SMS när det är ok att starta grävning på egen tomt. Detta är efter att de provtryckt VA-ledningar och fått vattenprov godkänt. 
Obs! Det är viktigt att man inte gräver ner rören som sticker upp innan dess, då de används för att lufta ledningarna vid provtryckning. 
Det är viktigt att föreningen har ett aktuellt mobilnummer till dig. Det är den vägen man informerar om driftstart men även om eventuella problem i framtiden. t.ex. föroreningar i vatten.
 
Är du tveksam om att föreningen har ditt mobilnummer så kan du alltid skicka in uppdaterade uppgifter via formuläret ”Ändring medlemsuppgifter” på hemsidan.
 
När du startat grävning på egen tomt så är det viktigt att inte glömma göra ”inkopplingsanmälan” på hemsidan. Detta gäller Vatten, avlopp och Fiber. Gör anmälan så fort ni är klara med grävning på egen tomt så går det smidigt att komma vidare i processen med montering av vattenmätare, inblåsning/svetsning av fiberanslutning osv.
 
Under kapitlet ”Egen Tomt” på hemsidan finns flera matnyttiga länkar som kan vara bra att titta på. Många frågor gällande fiberinstallation får man svar på om man tittar på ”Allmänna anvisningar vid fiberinstallation på fastighet”
 
Frågor och svar hittar ni på hemsidan.

Lista på Entreprenörer som har nödvändiga kunskaper finns längst ned på sidan "Egen Tomt"
 
Med vänlig hälsning, Arbetsgruppen

Läs hela inlägget »
2021-04-13
2021-04-13
2021-01-05
Vi har glada nyheter, om än lite hastiga!
2020-09-06
2020-09-03
2020-03-08
Ny etappsida!
Grävning i Göttorp
Grävning i Göttorp

Informationsmaterial

Att tänka på

  • Alla måste hjälpas åt att informera om föreningens erbjudande. Ingen ska i efterhand kunna säga att de inte hade tillräcklig information.
  • Betala in medlems- och projekteringsavgifter (totalt 1000 kr) om du vill delta i projektet.