Etapp 3 - Tengene väster om Nossan

2017 > 11

Det är nu nya rutiner vid anmälan av färdig ingrävning på tomt.
Föreningen önskar att ni går in och anmäler när ni grävt in något av vatten, avlopp eller fiber i formuläret Inkopplingsanmälan av fiber, vatten och avlopp som ligger under fliken EGEN TOMT på hemsidan.
OBS!!! DETA GÄLLER ÄVEN ER SOM TIDIGARE REDAN DRIFTSATT NÅGOT AV ANSLUTNINGARNA!!!Även om ni fått vattenmätaren installerad.
Primärt görs anmälan att det är klart att installera vattenmätaren vi denna blankett.
Omläggningen till denna rutin är för att detta ska läggas in i ett register och att det nu inte behöver läggas in manuellt i samma utsträckning, och där med sparar massa jobb för styrelse och arbetsgrupper.
Det blir också lättare för de som blåser fiber att se när ett område börjar bli färdigt för blåsning.
Det är viktigt att ni gör detta så fort någon av anslutningarna är färdiga. Ni kan fylla i formuläret en gång för varje anslutning om det är så att det går en tid mellan ingrävningarna. 
Tack på förhand!

Läs hela inlägget »
Etiketter: inkopplingsanmälan

Projekteringsarbetet fortskrider och Styrelsen tillsammans med arbetsgruppen ledd av Kjell Andersson arbetar intensivt med att organisera arbetet med att fördela arbetsuppgifter. En viktigt aktivitet som planeras är att att låta personal från vår projektör Skandinavisk Kommunalteknik, gå ut i området och prata med folk för att bättre kunna svara på frågor som är aktuella.

För mer info kontakta Kjell Andersson, bollebacken@hotmail.com, 070-5576623

Informationsmaterial

Att tänka på

  • Dags att betala in anslutningsavgiften, samt lämna in ett undertecknat anslutningsavtal.
  • Alla måste hjälpas åt att informera om föreningens erbjudande. Ingen ska i efterhand kunna säga att de inte hade tillräcklig information.
  • Betala in medlems- och projekteringsavgifter (totalt 1000 kr) om du vill delta i projektet.